VKK eli Valta Kuuluu Kansalle

Allekirjoittanut on syksyllä perustetun uuden puolueen, VKK:n ehdokas, numerolla 15 Varsinais-Suomessa. VKK on vastavoima nykyisille poliittisille puolueille ja todellinen vaihtoehto nykymenolle.

Suomea on pitkään ajattu alas ja sitä johdetaan tavoitteena Great Reset vallankumous. Tätä varten Klaus Schwab loi Young Global Leaders koulutuksen , joka alkoi jo vuonna 1993. Tuolle kurssille osallistui mm. Esko Aho Suomesta ja Angela Merkel Saksasta. Sellaiset keskeiset poliitikot, kuin Jyrki Katainen ja Aleksander Stubb ja Nokian teknologiajohtaja Teron Ojanperä ovat käyneet saman koulutuksen yhdessä lukuisten tällä hetkellä eri maiden päättävissä asemissa olevien poliitikkojen ja yritys- ja rahoitusmaailman johtajien kanssa. Suomen hallituksen pääministeri SDP Sanna Marin aloitti tämän koulutuksen pääministeriksi päästyään. Keskustapuolueen puheenjohtaja Annika Saarikko on myös ollut tässä Klaus Schwabin koulutuksessa. 

WEF on rakentanut julkisen sektorin ja globaalien yritysten liiton, jollaista ei aikaisemmin ollut. Se on valtavan voimakas ulkoparlamentaarinen vallankäyttäjä maailma eri maissa ja tällä hetkellä vahvempi kuin koskaan. Tämä yhteistoiminta tukee ns. globalistien agendaa ja ohjaa eri maiden poliittista päätöksentekoa tavalla, jota on vaikea uskoa todeksi. Pyrkimys on hävittää kansallisvaltiot ja siirtää näiden hallinta keskitetylle globaalille johdolle, jossa globaalit yritykset ja finanssivalta alistaa kaikkien maiden kansalaiset oman lujan kontrollinsa alle. Keskeinen välinen tähän alistamiseen on digitaalinen rokotuspassi. Ministeri Krista Kiuru on selkeästi todennut, että tällainen passi tarvitaan, jotta sitä voidaan käyttää myös silloin, kun ei ole tarvetta millekään terveydelliselle rajoitukselle. Kyse on käytännössä sosialistisesta Kiinan hallintojärjestelmää seuraavasta totalitaristisesta mallista.

Ns. korona Plandemian varjolla hallitus on ajanut Suomen vararikkoon , loukannut Suomen perustuslakia , tuhonnut suomalaisten omaisuutta ja jakanut verorahojamme EU:lle. Nämä koronan varjolla testausvaiheessa olevat ja poikkeusluvilla käyttöön otetut kokeelliset geenimanipulaatiopistokset , joita kutsutaan harhaanjohtavasti ”rokotuksiksi” voidaan katsoa lääketieteellisiksi kokeiksi, koska näiden pistosten tuotekehitys on kesken ja valmistajien arvio tuotekehitys on kesken ja valmistajien arvio tuotekehitysprojektien päättymisestä ajoittuu aikaisintaan v2023/2024.

Huolimatta Fimeaan tulleista valtavista haittailmoituksista, valtio on hyökännyt lasten kimppuun ns. rokottamisella. Lasten, jolle ns. Covid-19 sairaus ei ole vaarallinen. Jokainen näitä pistoksia ottava, on todellisuudessa ko. tuotekehitysprojektien koehenkilö. Tällaiseen koehenkilörooliin painostaminen , ts. ”rokotuksen” ottamiseen velvoittaminen, on Nurembergin koodin ja Helsingin sopimusten vastaista. Suomi on sitoutunut noudattamaan näissä olevia määräyksiä. Lisäksi painostaminen mihin tahansa lääketieteelliseen toimenpiteisiin on sekä Oviedon sopimuksen, Unescon bioetiikan julistuksen vastaista, että Euroopan neuvoston päätöksen ja Suomen perustuslain vastaista.

Kokoomuskin on juonessa mukana hyväksymällä koronapassin ja jopa kirkko on vaatinut ko. passia joulukirkkoon. Elämme ns. raamatullisia aikoja, kun ihmiset jaetaan eri ryhmiin perustuslakia rikkoen. Suomen viranomaiset eivät noudata heitä velvoittavia lakeja ja sortavat omaa kansaansa.

Nyt Kiuru, Marin ja Saarikko hoitavat terveydenhoito alalle ns. pakkopiikin uhalla totaalisen katastrofin ja koko Sote kaatuu ennen kuin se alkaakaan. VKK vastustaa koronarokotuksia, rokotepassia ja on vaatinut rokotusten välitöntä keskeytystä ja rokotepassin poistamista. 

Uudessa Suomessa kunnioitetaan perustuslakia, suojellaan Suomessa asuvia ihmisiä ja toimivia yrityksiä ja palvelut hoidetaan paikallisesti.  Haluan olla tuomassa tämän toteuttavia uusia vaihtoehtohoitoja ja halua vaikuttaa siihen, että Suomessa kunnioitetaan jokaisen ihmisarvoa.

Ole hereillä- äänestä VKK numerolla 15

Lauri Saarela

OTM, Laitila